Tuesday, 15 January 2013

Gold Coast Morib

Assalamualaikum w.b.t


Just went for a holiday dekat Gold Coast Morib. About one hour dari rumah. Fuhh, dah lama tak tidur hotel. Ok, tipu. Baru je tidur masa kat Jakarta haritu. Don't ask me about my holiday dekat Bandung and Jakarta. Huh, nightmare. Dah jadi fobia nak makan makanan Indonesia. Seriously.


By the way, Gold Coast Morib ada buat promotion. 77% DISCOUNT! Like WOW! Kiteorang bayar satu bilik yang ada jakuzi + breakfast + dinner + theme park admission = RM150. Murah gila kan. Then, mama pun book terus dua bilik walaupun just 4 of us yang pergi. So far breakfast and dinner memang sedap.

















Sekarang Gold Coast Morib still buat promotion lagi. Tapi mahal sikit la. RM200 I think tapi without dinner. Its only for 2 day 1 night. Kalau rasa-rasa nak berholiday with friends or family, boleh lah. By the way, ATV pun ada. Kalau rasa nak urut-urut badan guna cara cina pun ada. Half price lagi youuu :D








No comments:

Post a Comment