Sunday, 25 November 2012

Dua hari lagi

Assalamualaikum w.b.t

Hai kawan-kawan. Dua hari lagi. Dua hari je lagi tahu tak! And then I'm free for 3 months! There are lots of things I'm going to do for this holiday. I'm currently sitting for my exam yang akan bermula esok. Yes, esok. Dua hari je exam sebab I'm taking only 2 papers for this short sem which are AIS 280 and FAR 300. Kalau aku cakap pun, bukannya korang tahu kan subject apa kan.

And after exams over, I'm gonna yell out loud like this! Yes, tapi kat rumah la. Kalau jerit kat kolej tu melampau r. Nampak sangat gila tu. Haha. And finally, I manage to redeem my holiday after SPM. Haa! Seronok tahu tak.

Wish me luck for last two papers. Heart you <3


No comments:

Post a Comment